Challenge 1 : Mentor AYU melakar sejarah dalam usaha melahirkan lebih ramai Guru Jauhari Digital di Malaysia

Challenge 1 : Mentor AYU melakar sejarah dalam usaha melahirkan lebih ramai Guru Jauhari Digital di MalaysiaAssalamualaikum w.b.t dan Salam mesra!
Alhamdulillah semalam berlangsungnya majlis tertutup Wacana Challenge 1 simbolik penerimaan ahli AYU secara rasmi. Pada masa yang sama juga sebagai penghargaan kepada para mentor yang bertungkus lumus membantu guru-guru sepanjang bulan ini untuk melepasi task yang telah diberikan. Tahniah semua insan terpilih, kegigihan anda semua insyaAllah akan tersimpan rapi dalam lipatan sejarah bagi sebuah kejayaan Guru Jauhari Digital di Malaysia. 

Kepada yang masih belum siapkan task, anda masih berbaki beberapa hari saja lagi sebelum kita melangkah ke Challenge 2 yang lebih mencabar. Setiap Challenge ada cerita yang tersendiri dan cerita-cerita ini akan menjadikan kita lebih aktif, kreatif, positif dan inovatif. 

Selamat maju jaya semua! Sendirian kita biasa, bersama jadi luar biasa...

#kitabantukita

 
BACA JUGA :

🔴 Siaran langsung temu bual Selamat Pagi Malaysia, RTM bersama Cikgu Suffi dan Cikgu Zuly

🔴 Siri Perkongsian Ilmu Blogger bersama Cikgu Suffi dan rakan-rakan

🔴 Youtuber Pendidikan mengorak langkah membuka tirai tahun 2023

🔴 Jom sertai kami! Panggilan untuk semua penyedia konten pendidikan di Malaysia.

Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

To Top