Penafian

Penafian

 Penafian Data dan Maklumat

CikguSuffi.Com tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat di dalam laman ini.

Penafian Penterjemahan Kandungan

Sebagai usahaCikguSuffi.Com menyediakan kemudahan navigasi yang mesra pengguna, portal ini turut mengambil kira mereka yang lebih selesa untuk melayari portal ini dengan bahasa lain selain Bahasa Melayu. Sila ambil perhatian bahawa kandungan di dalam laman yang dipaparkan selepas dialih bahasa kemungkinan akan mempunyai maksud yang berbeza daripada maksud sebenar. KPM tidak bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan atau salah maklumat yang mungkin terjadi atas kandungan yang telah dialih bahasa tersebut.

Kandungan Iklan yang disediakan oleh Google

CikguSuffi.Com tidak bertanggungjawab sepenuhnya terhadap kandungan iklan yang dipaparkan oleh pihak google sekiranya menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Di pihak CikguSuffi.Com kami sudah bertungkus lumus untuk memastikan hanya iklan yang sesuai dengan masyarakat di Malaysia diterbitkan dari semasa ke semasa. Namun jika terdapat sebarang paparan yang tidak menyenangkan mohon pengunjung membuat laporan berserta tangkap layar untuk memudahkan kandungan tersebut dihalang untuk terus dipaparkan oleh pihak pengiklan. 

Sekiranya terdapat sebarang keraguan atau melaporkan sesuatu boleh terus berhubung dengan admin melalui pautan berikut  KLIK DI SINI

Catat Ulasan

To Top