Tiada kelas akademik sepanjang minggu pertama persekolahan

Tiada kelas akademik sepanjang minggu pertama persekolahan


Assalamualaikum w.b.t dan Salam mesra!

@sinar_my Menurut YB Fadhlina Sidek tiada kelas akademik sepanjang minggu pertama persekolahan untuk fokus kepada interaksi pelajar, sesi suai kenal terutama untuk anak-anak yang baru mulakan persekolahan. #PagiDiSINAR #kpm #fadhlinasidek #backtoschool #fypシ #xyzbca ♬ original sound - SINAR
Permulaan yang baik untuk menjadikan sesi persekolahan dimulakan dengan peristiwa yang pasti akan menyeronokkan para pelajar untuk terus meneroka dunia pendidikan yang luas. Merujuk kepada komen mendapati rata-rata guru-guru juga teruja untuk melihat kesannya daripada pelaksanaanya nanti. Seperti sebelum-sebelum ini sesi suai kenal dan interaksi ini tetap ada cuma dilaksanakan dalam keadaan yang terikat dengan jadual akademik masing-masing. Dijangka saranan menjadikan keutamaan untuk minggu pertama persekolahan tanpa kelas akademik ini akan membuatkan proses interaksi itu lebih bermakna dan dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna. Tahniah YB Fadhlina di atas keprihatinan yang diberikan. 


BACA JUGA :

🔴 Siaran langsung temu bual Selamat Pagi Malaysia, RTM bersama Cikgu Suffi dan Cikgu Zuly

🔴 Siri Perkongsian Ilmu Blogger bersama Cikgu Suffi dan rakan-rakan

🔴 Youtuber Pendidikan mengorak langkah membuka tirai tahun 2023

🔴 Jom sertai kami! Panggilan untuk semua penyedia konten pendidikan di Malaysia.
Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

To Top