Jom tengok #VideoRaya kreatif terbitan warga pendidikan seluruh Malaysia

Jom tengok #VideoRaya kreatif terbitan warga pendidikan seluruh Malaysia


Assalamualaikum w.b.t dan Salam mesra!

Alhamdulillah esok kita akan menyambut hari raya aidilfitri, semoga segala amalan kita sepanjag bulan ramadan diterima oleh Allah s.w.t. Syukur juga pada tahun ini diberi keupayaan dan kelapangan masa untuk menghimpunkan kesemua video-video ini di satu tempat untuk memudahkan semua warga pendidik memberikan sokongan padu kepada video-video yang tersenarai. 

Semoga usaha ini dapat membantu memeriahkan suasana hari raya dalam dunia maya melalui video-video yang telah berjaya diterbirkan. Jika bukan kita, siapa lagi yang akan menjadikan suasananya begitu luar biasa!.Jom berikan sokongan padu kepada semua video yang tersenarai dengan klik butang Like, Subscribe dan Share kepada rakan taulan di alam maya. Semoga kemeriahan ini dapat dikekalkan untuk masa akan datang dan dijangkan jumlah video juga akan lebih banyak daripada tahun-tahun sebelumnya.Terima kasih di atas sokongan semua, sokongan padu yang diberikan menjadikan semua 'content creator' lebih bersemangat untuk menerbitkan video seterusnya yang lebih hebat!

Tahniah semua youtuber dan warga pendidikan yang terlibat.. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan batin. 

KLIK DI SINI UNTUK MENONTON SEMUA


 
BACA JUGA :

🔴 Siaran langsung temu bual Selamat Pagi Malaysia, RTM bersama Cikgu Suffi dan Cikgu Zuly

🔴 Siri Perkongsian Ilmu Blogger bersama Cikgu Suffi dan rakan-rakan

🔴 Youtuber Pendidikan mengorak langkah membuka tirai tahun 2023

🔴 Jom sertai kami! Panggilan untuk semua penyedia konten pendidikan di Malaysia.

Yu. Suffi Yusof

Seorang guru yang sangat obses dengan dunia pendidikan digital dan pertanian moden. Memiliki minat mendalam dengan dunia grafik, penerbitan video, animasi dan pengurusan sumber manusia.Terus menyumbang selagi hayat dikandung badan. Biar jasa jadi kenangan.

Catat Ulasan

To Top